/Oikeiden Talvirenkaiden Valitseminen

Oikeiden Talvirenkaiden Valitseminen

kesärenkaat

Talvirenkaidenosalta useimmat maat sallivat sekä nastarenkaat ettäkitkarenkaat, joten sinun on tehtävä paras valinta sinulle ja autollesi. Euroopassa vain Saksa ja Puola ovat kieltäneet nastarenkaiden käytön. Tämä tarkoittaa, että kaikissa muissa maissa voidaan käyttää nastarenkaita. Ainoa haaste on kuljettajilla, jotka saattavat vierailla tai ajaa Saksan tai Puolan läpi talvikaudella. Tämä aiheuttaa ongelmia Pohjoismaissa asuville, jotka saattavat haluta ajaa Alpeille laskettelemaan talvella, mutta Saksaan ei saa tulla nastarenkailla, ja heidän on vaihdettava renkaat ennen lähtöä tai saapumista Saksaan.

Nykyään nastarenkaiden valinnalle on vähemmän syitä, koska kitkarenkaissa on tapahtunut paljon edistystä. Vaikka nastarenkaat antavat parhaan pidon jäällä, vuoden aikana ei todellakaan ole niin montaa päivää, jotka vaatisivat nastoja. Uusien nastattomien renkaiden, kuten Nokian Hakkapeliitta R3 kitkarenkaiden, kehityksen myötä, niiden pito ja kitka kilpailevat nastarenkaiden vastaavan kanssa. Siksi ei ole todellista tarvetta valita nastarenkaita, varsinkin jos aiot ajaa tai käydä joko Saksassa tai Puolassa.

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarenkaat ovat markkinoiden edistyneimmät renkaat, jotka ovat voittaneet useita palkintoja. Nämä renkaat toimivat yhtä hyvin kuivalla, märällä, lumisella ja jäisellä pinnalla. Sen huipputekninen kumiyhdiste, joka sisältää mikroskooppisia, moniteräisiä, kristallimaisia ​​hiukkasia, jotka ovat timanttikarkeita. Nämä kiteet toimivat kuin sisäänrakennetuissa nastoissa, kun ne tarttuvat käyttöpintaan terävien ja lujien tartuntareunojensa ansiosta. Tämä Nokian “Cryo Crystal Concept” auttaa optimoimaan renkaiden sivuttais- ja pituussuuntaisen pidon. Erityinen kulutuspintaseos, joka on erityisesti suunniteltu nastattomille renkaille. Tämä kryosilaanipohjainen talvisilikaoksidiyhdiste toimii turvallisesti laajalla lämpötila-alueella. Seos tarjoaa renkaalle erinomaisen pidon jäällä, lumella ja märillä pinnoilla säilyttäen samalla kulutuskestävyyden. Erityisen kumiseoksen lisäksi kulutuspintakuvio on erityisesti suunniteltu tarjoamaan maksimaalista pitoa ja kitkaa tartuntakynsiinsä ja viistokynsiinsä, mikä tarjoaa lisäturvallisuutta vaativissa tilanteissa. Näitä renkaita suositellaan käytettäväksi myös sähköautoissa ja hybrideissä.

Jos haluat valita nastarenkaat, Nokian Hakkapeliitta 9 on huippuluokan nastarengas, jossa on kaksinkertainen nastatekniikka. Nokian Hakkapeliitta 9: tä suositellaan myös sähköautoille ja hybrideille. Näillä renkailla sinulla on paras pito sekä lumella että jäällä, jotta voit ajaa turvallisesti talviolosuhteissa. Maissa, joissa on pitkä talvi ja joissa on alueita, joissa on erittäin jäiset olosuhteet, tämä voi olla paras vaihtoehto.

Joitakin muita etuja korkealaatuisiin talvirenkaisiin sijoittamisesta on jarrutuksen, pidon ja turvallisuuden paraneminen. Talvirenkaat pysähtyvät paljon nopeammin kuin joko kesärenkaat tai jokasään renkaat. Talvirenkaat ovat yleensä valmistettu erityisistä kumiseoksista, jotka on valmistettu kestämään huomattavasti pakkasen alapuolella olevia lämpötiloja, ja niiden ainutlaatuiset kulutuspintamallit on tarkoitettu toimimaan jäällä, lumella ja sohjossa.

Lisätietoja nastattomista renkaista on osoitteessa http://www.nokianrenkaat.fi/